Tarih: 01.08.2014 17:49

ÇAKMAK GAZI ÇEKEN ÇOCUK GÜÇLÜKLE GÖZALTINA ALINDI

Facebook Twitter Linked-in

Ereğli Haber- Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sokak ortasında çakmak gazı çeken 16 yaşındaki genç vatandaşların şikayeti üzerine polis tarafından güçlükle göz altına alındı.
Kdz. Ereğli ilçesinde yüzlerce kişinin yürüdüğü şehir merkezindeki cadde üzerinde kimseye aldırmadan çakmak gazı çeken 16 yaşında ki D.Ö. vatandaşları rahatsız edince polise şikayet edildi. Unpazarı Caddesi üzerinde çakmak gazı çekerken polisten kaçan D.Ö. sokak aralarında izini kaybettirdi. Madde bağımlısı gencin bir süre sonra şehir merkezindeki dükkanların önünde oturup yine çakmak gazı çektiği ihbarını alan polis sokak aralarında arama yaptı. Madde bağımlısı genç polisin çalışmaları sonucu bir süre sonra bir pidecinin önünde yine çakmak gazı çekerken yakalandı. Üst araması yapılan genç karakola götürülmek istenince polise direnç gösterdi. Kaçmak isteyen genç eline kelepçe takmak isteyen polislere direnerek uzun süre uğraştırdı. Kelepçelenmesine rağmen polise direnmeye devam eden madde bağımlısı genç polis otosuna bindirilerek sakinleştirilmeye çalışıldı.
Daha öncede bir çok kez polis tarafından vatandaşların şikayeti üzerine yakalanıp serbest bırakılan madde bağımlısı genç ifadesinin alınması için karakola götürüldü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —