15703,40%-1,93
44,06% 0,17
51,19% 0,04
7301,06% 1,68
11854,23% 0,00
Kdz. Ereğli'de Bilardo Spor Salonu sahibi Cüneyt Solukcu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98. Yılında da İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliği ile organize ettikleri turnuvaya 33 sporcunun katıldığını söyledi.
Solukcu, 3'erli Grup ve tek devreli lig' yöntemi ile başlayan ve ikili eşleşme (nakavt) yöntemi ile devam eden karşılaşmalarda; Orkan Basmaz, Canberk Çömeten, Mehmet Göktekin ve Cüneyt Solukcu'nun yarı finale kaldığını belirterek, şunları kaydetti:
'Yarı finaldeki ikili eşleşmede rakiplerini yenen sporcularımız Basmaz ile Göktekin, finale yükselen isimler oldu. Final maçımız bugün saat 16.00'da, Müftü Mahallesi Cumartesi (Üretici Pazarı) mevkisindeki Üstün Bilardo Spor Salonumuzda oynanacak. Sporcularımızın 40 sayı üzerinden oynayacakları karşılaşmada rakibini yenen Cumhuriyet Bayramı 3 Bant Bilardo Turnuvası Şampiyonu olacak. Turnuvamızın kupa ve madalya töreni ise yarın (29 Ekim) Atatürk Bulvarında (Sahil yolu) düzenlenecek olan Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde protokol tarafından verilecek.
Bu vesileyle; finale kalan sporcularımıza başarılar diliyoruz. Sporcularımızı ve bilardo severlerimizi de final karşılaşmasını izlemek üzere salonumuza davet ediyoruz.'
Bu arada, Cumhuriyet Kupası 3 Bant Bilardo Turnuvası final karşılaşmasını, İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, beraberinde İlçe Gençlik ve Spor müdürü Serkan Keleş ile birlikte izlemesi bekleniyor.