Tarih: 01.07.2024 22:59

Türkiye’nin Lider Hosting Firması: Aysima Hosting

Facebook Twitter Linked-in

Bir web sitenin ya da aplikasyonun internette erişilebilir olmasına olanak tanıyan ve Türkçede ‘Barındırma’ olarak ifade edilen hosting hizmeti oldukça önemli bir hizmettir. Zira bu hizmet olmadan web siteleri, aplikasyonları yayınlamak mümkün değildir. Yayınlanmayan bir site veya aplikasyon da hiçbir işe yaramayacaktır. Bunu daha açık hale getirmek için bir işletme açabilmek adına ‘dükkan’ kiralamak gerektiği benzetmesini yapabilir ve hosting’e online ‘dükkan kiralama’ olarak bakabiliriz. 

Bu işte Türkiye’nin lider hosting firması Aysima Hosting bir numaradır. Tercih eden her müşterisini müdavim haline getirmiş olan, müşteri memnuniyeti yüksek, teknik destek ağı gelişmiş, güvenilir ve köklü bir hosting firması arıyorsanız tercihinizi Aysima’dan başka bir yerde kullanmamanızı öneririz. Paranızı son kuruşuna kadar hak eden çeşitli avantajların sunulduğu birbirinden harika hizmet paketlerini incelemek veya siteniz için hangi hosting hizmeti alabileceğinize karar veremiyorsanız yetkililerden destek almak adına Aysima’nın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Domain Hizmetleri

Aysima tarafından sunulan hizmetleri inceleyeceğimiz bu içeriğimizde Domain hizmetleri ile başlayalım. Hosting ve domain hizmetleri bir web site açmak için en temelde ihtiyacınız olan birbirinin kardeşi gibi görebileceğimiz hizmetlerdir. Önce internetteki sitenize bir isim bulup bunu satın almalı, sonra da bu ismi barındıracak internet dükkanınız olan hosting hizmetinden yararlanmalısınız. Aysima tarafından sunulan domain hizmetleri genel hatları ile şu şekilde adlandırılır: 

Web Hosting 

Web hosting hizmeti ile bir sitenin veri tabanını, dosyalarını, içeriklerini vs. barındırabilirsiniz. Web sitelerin ihtiyaçlarına göre farklı biçimlerde gruplandırılan çeşitli hizmet kollarına ayrılan web hosting bir siteye depolama, güvenlik, ağ bağlantısı, bakım hizmetleri, daima erişilebilirlik gibi avantajlar sağlar. Bu hizmetin alt kolları şu şekilde belirtilebilir: 

Bu hizmetleri daha detaylı incelemek ve satışa sunulan paketlere göz atmak için Aysima’nın internet sitesine göz atabilirsiniz. 

Reseller Hosting 

Türkiye’nin en iyi hosting firmaları arasında lider konumda yer alan Aysima Hosting tarafından sunulan hizmetlerden biri de Reseller Hosting hizmetidir. Aysima’nın buradaki konumu ana hosting sağlayıcı görevi görmektir. Reseller işini yapmak isteyen birey veya kurumlar ana sağlayıcı üzerinden kendi hosting paketlerini oluşturarak kendi adlarına barındırma hizmeti sağlayabilirler. İyi bir ek gelir kapısı olan bu hizmet ile kendi müşterilerinize hosting hizmeti verebilirsiniz. Aysima’nın sunduğu Reseller Hosting hizmetleri şu şekilde kendi içinde ana kollara ayrılmaktadır:

Sunucu Hizmetleri

Barındırma hizmetleri arasında daha kapsamlı alana ihtiyaç duyan nispeten daha büyük ölçekli işletme sahipleri veya uygulama geliştiriciler sunucu kullanmayı tercih edebilirler. Sunucular uzaktan bağlantı kurularak içerisinde işlem yapma ve dosya saklama gibi olanaklar tanıyan büyük özelliklere sahip bilgisayarlardır. Aysima tarafından verilen sunucu hizmetlerini şu şekilde belirtebiliriz: 

SSL Sertifikaları 

Bir sitede güvenlik katmanı oluşturarak hem site sahibi hem de ziyaretçi için güvenli gezinme ortamı sağlayan SSL sertifikalarını edinmek için de Aysima’yı tercih edebilirsiniz. Aysima tarafından verilen SSL Sertifika hizmetleri şu şekildedir:

Diğer Hizmet Grupları 

Tüm bu hizmetlerin yanı sıra Aysima tarafından müşteriler için elzem olan başka hizmetler de sunulmaktadır. Bu hizmetler; 

Her bir hizmeti çok daha detaylı şekilde Aysima’da inceleyebilir ve merak ettiğiniz sorularınız için site yetkililerine ulaşabilirsiniz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —