Tarih: 10.08.2024 00:10

Performance Futbol Akademi 5 - 13 yaş arası yaz okulu sertifika töreni gerçekleştirildi.

Facebook Twitter Linked-in

Bir buçuk ay eğitim gören 100 öğrenci sertifika almanın mutluluğunu yaşadı. Performance Futbol Akademi kurucuları Şaban Kuzu ve İlgi Sezen futbol akademilerinin 12 ay boyunca aktif olacağını söyledi. Ayrıca yaz futbol okulunda sertifika almaya hak kazanan tüm sporcuları tebrik ederek, spor hayatlarında başarılar diledi.

Törende konuşan Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli, şu ifadelere yer verdi: " Gençlerimizi, ailelerimizi ve futbol okulunu düzenleyen bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, hepiniz hoş geldiniz diyorum. Türk futbolunun geleceği altyapımız. Altyapımız için de en büyük ihtiyacımız ailelerimiz. Sizlerin desteği ile böyle gençlerimiz 4-5 yaşında sahalara iniyorlar ve Türk futbolunun geleceğine futbolcu yetiştiriyoruz. Tabi ki futbolcu yetiştirirken antrenörlerimize ve hocalarımıza çok teşekkür ediyor, tebrik ediyoruz. Ben de uzun yıllar futbol oynadım. Bu yaşta yine oynuyoruz veteran takımında. Futbola başlamak, futbolu ölünce bırakmak demek. Tabi ki sadece ben değil, çok sevgili Eylem vekilimizle beraber aynı takımda top oynamaktan  büyük mutluluk duyduğumu da belirtmek isterim. Ailelere çok büyük görev düşüyor. Ben futbola başladığım zaman sigara falan içmedim, şu anda yine içmiyorum. Kötü bir alışkanlığım yok. Altyapının en büyük güzelliklerinden birisi de bu, çevre. Çocuklarımızı genç yaştan spora alıştırırsak, geleceğimiz de sağlam olur. Aynı zamanda şu an Kdz.Ereğli’de 1000’in üzerinde altyapıda hizmet eden gençlerimiz var. Bu çocuklarımız ileride inşallah profesyonel futbol takımımız olup bunun altyapısını oluşturacaklar. Bunda tüm hocalarımızın da büyük emeği olacağına inanıyorum. Tabi ki siz başta aileler olmak üzere, bu futbol kursunu hazırlayıp çocuklarımıza futbolla ilgili geleceğimizi emanet eden antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Türk futbolu için hepimiz lazımız, başta Şaban bey ve İlgi hocamız olmak üzere. Hepinize tekrar teşekkür ediyor, başarılarınızın her sene artarak devam etmesini diyorum."

Sporculara başarılar dileyen CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, ahlaklı sporcular yetiştirmenin önemine değindi. Ertuğrul konuşmasında: "Türk sporunun geleceği sizsiniz, siz ilgili velilerin yönlendirmesiyle buradaki çocuklarımızın zeki çevik Ahlaklı sporcular olarak yetişmesiyle gelişecektir. Ben antrenörleri başta olmak üzere tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —