-
BIST 100
16165,75%1,32
-
DOLAR
44,20% 0,08
-
EURO
50,92% 0,12
-
GRAM ALTIN
7133,92% 0,35
-
Ç. ALTIN
11567,55% 0,27
Özel maden ocağında göçük
Zonguldak’ın Gelik beldesinde özel bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 2 maden işçisi göçük altında kaldı.
Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik Beldesi'nde ki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 işçiyi kurtarmak için çalışma başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre Gelik Beldesi Ayiçi Mahallesi Esenlik mevkiinde faaliyet gösteren Bahadır Madencilik'e ait özel maden ocağında saat 20.30 sıralarında göçük meydana geldi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye Türkiye Taş Kömürleri Kurumu (TTK) tahlisiye, UMKE, AFAD, 112, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Maden ocağında iftar sonrası çalışma yapıldığı sırada tavanın çöktüğü ve Tayfun Keskin ile Volkan Köroğlu'nun içeride mahsur kaldığı belirtildi. İşçilerin yaklaşık 25 metre derinlikte olduğu öğrenilirken, kendilerine ulaşmak için ekipler yoğun bir çalışma yürütüyor.
Göçük haberini alan maden işçilerinin yakınları maden ocağı önüne gelirken, jandarma ve polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk Selvi'de göçüğün meydana geldiği maden ocağı önüne gelerek çalışmaları takip etti.
Maden işçilerinin akşam vardiyasında işe geldiği ve baretlerinde ki sinyalin uyarısı ile işçilerinin çoğunun dışarı kaçtığı ancak 2 işçinin kaçmaya fırsat bulamadığı iddia edildi.
Maden ocağında ki kurtarma çalışmaları devam ederken, bazı kişiler görüntü almaya çalışan gazetecilere saldırdı. Saldırıda bir gazeteci darp edilirken, bir gazetecinin de fotoğraf makinesi kırıldı.
Gelik Beldesi'nde ki maden ocağında mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları aralıksız devam ederken, maden ocağı önünde de yakınlarının bekleyişi sürüyor.
Roman çocuklardan Kadir Gecesi'nde muhteşem ilahi performansı
Hasbeyler Köyü İftar Programına Yoğun İlgi
Kızılay Başkanı Kürşat Yağız'ın acı günü
Adem Sevim Basın Mensuplarıyla İftar Sofrasında Buluştu
Kadın ve Genç Kızılay gönüllüleri iftarda buluştu
Araç Kiralama Kavramının Günümüz Mobilitesindeki Yeni Konumu
Aracınızı Güvenceye Almanın Modern Yolu Kasko Rehberi
Kırlangıç Bayrak Tasarımlarıyla Markanızı Görünür Hale Getirin
Mektebim Kdz. Ereğli'de eğitim öğretime başlıyor
Milletvekili vatandaşın TÜVTÜRK isyanına ortak oldu
20 çeşit meyve fidesi %50 hibe ile satışa sunuldu
Ereylin AVM’de The Burger Kapılarını Açtı!
Hocaların hocası 40 yıl sonra mesleğine veda etti
Aslanlar Paslanmaz Tank ve Paslanmaz Depo Ölçüleri
Engin Aygün dualarla anıldı
Zorunlu Trafik Sigortası: Cebinizi Yakmayan Akıllı Seçimler
Engin Aygün için mevlit okutulacak
Acil Girişi Ulaşıma Kapanma noktasına geldi
Gazeteci Seyfi Boyraz'dan suç duyurusu
OYAK Maden Metalürji geleceğe hazırlanıyor
ÇAKIR: “Kıymetli Ereğli halkı bu çileyi hak etmiyor”
Kdz. Ereğli ayvaya doyacak
Murat Sesli’den dostlarına büyük vefa
Ereylin AVM’den Mağazacılara Tatlı Bir Teşekkür
Genç Yüzücü Salih Tığlı’dan Türkiye Finalinde Üç Başarı
Emektar Öğretmenler 24 Kasım’da Bir Araya Geldi
Kdz. Ereğli’de KPSS ve MEB-AGS Semineri Düzenlenecek
Zonguldak Mali Müşavirler Odasından Ereğli'de Güçlü Mesaj
EREĞLİ’nin MERCAN’ı Mağusa Liman’ı ile geri döndü..
Gazeteci Bayram Tomakin oğlunu everdi
Yükleniyor




