Tarih: 15.10.2024 12:26

Kdz. Ereğli Vefa Spor Kulübü kuruldu

Facebook Twitter Linked-in

 

Kdz. Ereğli Vefa Spor Kulübü Masterler takımı kurularak, futbolcular antrenmanlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 
Kulüp Başkanı olarak Erhan Tıskaoğlu’nun görev yapacağı spor kulüpte i Başkan Güvenç Çayırlı, Antrenör Hüseyin Bayrak, Genel Kaptanlık için ise Gültekin Altıntaş görev yapacak.
Kulüp Başkanı Erhan Tıskaoğlu, kulübün Kdz. Ereğli ve bölge spor camiasına hayırlı olmasını dileyerek  "Kdz. Ereğli, futbolun ve sporun önemli bir gelişme potansiyeline sahip. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak ve gençlere örnek olmak amacıyla bu kulübü kurduk. Amacımız sadece sportif başarıyı elde etmek değil, aynı zamanda sporu bir yaşam biçimi haline getirmek ve ilçemizi bölgesel ve ulusal turnuvalarda daha iyi bir şekilde temsil etmek. Yönetim kadromuz ve futbolcularımızla birlikte Ereğli'de sporu ve dostluğu geliştirmeyi hedefliyoruz. Katılacağımız liglerde ve turnuvalarda en iyi şekilde mücadele edeceğiz ve adımızdan söz ettireceğiz.”
Kdz. Ereğli Vefa Spor Kulübü Masterler takımı, geçmiş yıllarda profesyonel ve amatör kulüplerde futbol oynayan isimleri de bünyesine aldı. Takımın futbolcu kadrosu şu şekilde: 
Ahmet Azık, Bayram Acar, Dinçer Çınar, Emrah Yazgan, Erhan Tıskaoğlu, Erkut Korkmaz, Erol Taban, Gültekin Altıntaş, Güvenç Çayırlı, Hüseyin Aykut Bayrak, Hüseyin Güner, İsmail Hakkı Karka, Mesut Saral, Muhammet Tunca, Raşit Özdemir, Serdar Açıkgöz, Şaban Atalay, Şaban Çelikoğlu, Volkan Aydemir, Yunus Pala, Zeki Akkaş, Ertan Aydemir, Atakan Çelik, Yaşar Akçiçek, Yücel Kocabıyık, Cemil Soydan.
Takım, yetenekli futbolculardan oluşan bu kadroyla, yerel ve ulusal turnuvalarda başarıya ulaşmayı hedefliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —