-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,19% 0,06
-
EURO
51,00% 0,27
-
GRAM ALTIN
7108,13% -0,01
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,43
KARDEŞLERİN KAVGASI CİNAYETLE BİTTİ
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iki kardeş arasında çıkan kavga cinayetle sonuçlandı. Çıkan kavga sonrası ağabey kendisine balta ile saldırdığını iddia ettiği kardeşini av tüfeği ile vurup öldürdü.
Ereğli Haber- Olay, Ereğli ilçesine bağlı Aşağıhocalar Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Karakuş (53) bahçede aşıladığı Elma ağacını kıran ve aralarında uzun yıllardır husumet bulunan babası Adem Karakuş'a (84) hakaret etmesi üzerine ağabeyi Durmuş Karakuş (54) araya girip kardeşine tepki gösterdi. Tartışma bir süre devam ettikten sonra taraflar ayrılıp evlerine gitti. Yine iddiaya göre ağabeyinin sözlerine alınan Mehmet Karakuş eşi ve üç çocuğu ile birlikte ağabeyinin evinin önüne geldi. Mehmet Karakuş, burada 'Sen neden babama arka çıkıyorsun, bana niye sahip çıkmıyorsun?' diye bağırıp ağabeyinin evinin kapısını taşlayıp, elindeki balta ile kırmaya çalıştı. Bunun üzerine dışarı çıkan ağabey Durmuş Karakuş, bir süre kavga ettiği kardeşi üzerine balta ile gelince evden aldığı av tüfeği ile ateş etti. Göğsüne isabet eden kurşun yarası ile yere yığılan Mehmet Karakuş için köylüler 112 ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde göğsünden yaralanan Mehmet Karakuş'un öldüğünü belirledi. Kardeşini av tüfeğini öldüren Durmuş Karakuş ise köye gelen jandarma ekiplerine teslim oldu.
Jandarma ekiplerine verdiği ifadesinde kardeşinin kendisine balta ile saldırdığını ve bunun üzerine evden tüfeğini alıp ateş ettiğini söyleyen Dursun Karakuş, gözaltına alındı. Ölen Mehmet Karakuş ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayda kullanıldığı iddia edilen av tüfeği, balta ve taşları delil olarak aldı.
15 YIL ÖNCE AĞABEYİNİ VURDU
Edinilen bilgiye göre ölen Mehmet Karakuş yaklaşık 15 yıl önce diğer ağabeyi 1958 doğumlu Recep Karakuş'u arazi anlaşmazlığı yüzünden av tüfeği ile vurup yaraladı. Kaldırıldığı hastanede hayata dönen ağabey Recep Karakuş bu olaydan bir süre sonra geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Baba Adem Karakuş'un bu olay nedeniyle oğlu Mehmet Karakuş ile arasının açık olduğu ve zaman zaman kavga ettikleri öğrenildi.
Jandarma olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Roman çocuklardan Kadir Gecesi'nde muhteşem ilahi performansı
Hasbeyler Köyü İftar Programına Yoğun İlgi
Kızılay Başkanı Kürşat Yağız'ın acı günü
Adem Sevim Basın Mensuplarıyla İftar Sofrasında Buluştu
Kadın ve Genç Kızılay gönüllüleri iftarda buluştu
Araç Kiralama Kavramının Günümüz Mobilitesindeki Yeni Konumu
Aracınızı Güvenceye Almanın Modern Yolu Kasko Rehberi
Kırlangıç Bayrak Tasarımlarıyla Markanızı Görünür Hale Getirin
Mektebim Kdz. Ereğli'de eğitim öğretime başlıyor
Milletvekili vatandaşın TÜVTÜRK isyanına ortak oldu
20 çeşit meyve fidesi %50 hibe ile satışa sunuldu
Ereylin AVM’de The Burger Kapılarını Açtı!
Hocaların hocası 40 yıl sonra mesleğine veda etti
Aslanlar Paslanmaz Tank ve Paslanmaz Depo Ölçüleri
Engin Aygün dualarla anıldı
Zorunlu Trafik Sigortası: Cebinizi Yakmayan Akıllı Seçimler
Engin Aygün için mevlit okutulacak
Acil Girişi Ulaşıma Kapanma noktasına geldi
Gazeteci Seyfi Boyraz'dan suç duyurusu
OYAK Maden Metalürji geleceğe hazırlanıyor
ÇAKIR: “Kıymetli Ereğli halkı bu çileyi hak etmiyor”
Kdz. Ereğli ayvaya doyacak
Murat Sesli’den dostlarına büyük vefa
Ereylin AVM’den Mağazacılara Tatlı Bir Teşekkür
Genç Yüzücü Salih Tığlı’dan Türkiye Finalinde Üç Başarı
Emektar Öğretmenler 24 Kasım’da Bir Araya Geldi
Kdz. Ereğli’de KPSS ve MEB-AGS Semineri Düzenlenecek
Zonguldak Mali Müşavirler Odasından Ereğli'de Güçlü Mesaj
EREĞLİ’nin MERCAN’ı Mağusa Liman’ı ile geri döndü..
Gazeteci Bayram Tomakin oğlunu everdi
Yükleniyor




