Tarih: 13.05.2024 11:12

Gülüç’lü kadınlar anneler gününde doyasıya eğlendi

Facebook Twitter Linked-in

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş tarafından Gülüç Belediyesi düğün salonunda ‘Anneler Günü’ nedeniyle etkinlik düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan etkinlikte Başkan Demirtaş’ın eşi Işıl Demirtaş bir konuşma yaparak annelerin ve kadınların önemine vurgu yaptı. Demirtaş konuşmasında “Sevgili Anneler, bu gün burada her yıl olduğu gibi anneler günümüzü kutlanmak için bir araya geldik.

Bugün, dünyanın en değerli varlıklarını, anneler günümüzü kutlamanın ve onlara minnettarlığımızı ifade etmenin özel bir günü.  Annelerimiz, hayatımızın her anında bizi destekleyen, sevgiyle büyüten ve rehberlik eden kişilerdir. Onlar, sabırlarıyla, sevgileriyle ve özverileriyle hayatımıza anlam katan, biricik varlıklardır. Anne sadece ailenin değil tüm toplumlarında temel taşıdır. Anne, yetiştirip büyüttüğü evlatları ile dünyaya yön verendir. Burada saatlerce konuşsak yinede annelerin değerini ve önemini anlatmakta eksik kalırız. Çünkü dünyada her şey annelerin sevgisi ve şefkati ile şekil bulur ve değer kazanır. Onların sevgisi ve öğretileri, kalplerimizde sonsuza kadar yaşayacak. Bu vesile ile tüm annelerimizin anneler gününü canı gönülden kutluyor, ebediyete yolcu ettiğimiz annelerimizi de rahmet ve şükranla bir kez daha anıyorum. Tüm annelerimiz anneler gününü en içten duygularımla kutluyor, herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi. Demirtaş ayrıca kendisi ile birlikte kapı kapı gezip seçim çalışmalarında yanında yer alıp destek veren tüm ekip arkadaşı kadınlara da teşekkür etti.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş ise vatana ve millete hizmet için yetiştirdikleri evlatlar için tüm annelere teşekkür etti. Annelere ve tüm kadınlara göreve geldikleri günden bu yana hep önem verdiklerinin altını çizen Başkan Demirtaş, kadınlara yönelik sosyal projelerin sayısını her geçen gün arttırdıklarını söyledi. Yakın zamanda kadınlara yönelik bir gezi düzenleyecekleri müjdesini veren Başkan Demirtaş, kendisine ve ekibine verdikleri desteklerden dolayı da tüm Gülüç’lü kadınlara teşekkür etti.
Etkinlik daha sonra Yağmur’un seslendirdiği şarkılar eşliğinde kadınların eğlenmesi ile devam etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —