15446,37%1,25
43,25% -0,02
50,30% 0,29
6496,66% 1,91
10416,37% 0,00
Ereğli Haber- Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ihbar üzerine kendisine dur ikazında bulunan polisten kaçan alkollü sürücü yakalandığında 'eşim hata' dedi ancak yaklaşık 6 bin TL ceza yemekten kurtulamadı.
Kdz. Ereğli ilçesinde vatandaşların ihbarı üzerine terminal kavşağında trafik polisleri tarafından durdurulmaya çalışılan 41 AR 654 plakalı aracın sürücüsü Mustafa Kuzu, kaçmaya çalışırken yakalandı. Müftü Mahallesi üzerinde durdurulan sürücünün yapılan alkol muayenesinde 2,38 promil alkollü olduğu anlaşıldı. Kendisine ceza yazan polislere 'Eşim hasta olacak bak' deyip kurtulmaya çalışan sürücü trafik polislerini ikna edemedi. Kendisinin karakola götürüleceği ve aracının da çekileceği bilgisi verilen alkollü sürücü polislere 'Terör mü olalım? Ben araba ile gideceğim. Arabamı bırakmam' dedi. Alkollü sürücü polis otosuna bindirilerek karakola götürülürken, aracı ise çekici ile otoparka çekildi.
Sürücü Mustafa Kuzu'ya alkollü ve ehliyetsiz araç kullanma, evraklarını aracında bulundurmama ve polisin dur ikazına uymamaktan yaklaşık 6 bin TL para cezası kesildi.