-
BIST 100
16224,77%-0,39
-
DOLAR
44,18% 0,16
-
EURO
50,76% -0,29
-
GRAM ALTIN
7231,66% 0,36
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Çukurdan kurtulalım derken toza boğuldular...
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yapımı tamamlanmayan yolun trafiğe açılması sonucu oluşan yoğun tozun evlerine dolduğunu belirten Ömerli Mahallesi sakinleri tedbir alınmasını istedi. Mahalle sakinleri yoğun tozdan 350 yataklı devlet hast
Zonguldak-Ereğli arası karayolunun Ömerli Mahallesi girişinde bozuk olan yoldan şikayet eden mahalle sakinleri, hastaneye giden yolun tamamlanmadan trafiğe açılması nedeniyle oluşan tozun evlerine girdiğini ifade etti.
300 metrelik yola geçici asfalt dökülsün
Yaklaşık 1,5 yıldır yapımı devam eden Zonguldak-Ereğli karayolunun hastane kavşağı civarında ki 300 metrelik kısmın sürekli bozulduğunu dile getiren mahalle sakinleri, yetkililerden yardım istedi. Mahalle sakinleri 'Hastane kavşağında 300 metrelik kısımda 1,5 yıldır büyük çile yaşanıyor. Buradan ambulanslar hasta taşıyor. Yolda oluşan büyük çukurlar sarsıntıya neden oluyor. Allah korusun bir hastamız bu yol yüzünden hayatını kaybetse bunun hesabını kim verecek. Çukurları mıcır ile kapatıyorlar ama iki sonra yine aynı çukurlar açılıyor. Ne olur buraya 5 santimde olsa geçici asfalt döksünler. Araçlar mahvoluyor. Ambulanslar hasta taşırken büyük sıkıntı yaşıyor. Burası hastane yolu. Milletvekilimiz, valimiz, kaymakamımız ve karayolları yetkililerinden buraya geçici olarak asfalt döktürmelerini istiyoruz' dedi.
'Mahalle tozdan geçilmiyor'
Ömerli Mahallesi sakinleri aynı güzergahta hastaneye gidiş ara yolun yapımı tamamlanmamasına rağmen trafiğe açıldığını ve yoldan kalkan tozların evlerine dolduğunu dile getirdi. Vatandaşlar, '2 haftadır kapımızı penceremizi açamıyoruz. Yoldan kalkan tozlar evlerimizi doluyor. Yoğun tozdan binalarımız çamur gibi oldu. Burada 350 yataklı devlet hastanesi var. Her gün gelen binlerce hasta ve hastanede bu tozdan etkileniyor. Karayolları ekipleri yada belediyemiz o yolu ya trafiğe kapatsın yada asfaltını döküp bizi tozdan kurtarsın' diye konuştu.
Ömerli Mahallesi sakinleri çözümü kolay olan iki soruna da yetkililerin el atmasını beklediklerini söyledi.
Adem Sevim Basın Mensuplarıyla İftar Sofrasında Buluştu
Kadın ve Genç Kızılay gönüllüleri iftarda buluştu
Araç Kiralama Kavramının Günümüz Mobilitesindeki Yeni Konumu
Aracınızı Güvenceye Almanın Modern Yolu Kasko Rehberi
Kırlangıç Bayrak Tasarımlarıyla Markanızı Görünür Hale Getirin
Mektebim Kdz. Ereğli'de eğitim öğretime başlıyor
Milletvekili vatandaşın TÜVTÜRK isyanına ortak oldu
20 çeşit meyve fidesi %50 hibe ile satışa sunuldu
Ereylin AVM’de The Burger Kapılarını Açtı!
Hocaların hocası 40 yıl sonra mesleğine veda etti
Aslanlar Paslanmaz Tank ve Paslanmaz Depo Ölçüleri
Engin Aygün dualarla anıldı
Zorunlu Trafik Sigortası: Cebinizi Yakmayan Akıllı Seçimler
Engin Aygün için mevlit okutulacak
Acil Girişi Ulaşıma Kapanma noktasına geldi
Gazeteci Seyfi Boyraz'dan suç duyurusu
OYAK Maden Metalürji geleceğe hazırlanıyor
ÇAKIR: “Kıymetli Ereğli halkı bu çileyi hak etmiyor”
Kdz. Ereğli ayvaya doyacak
Murat Sesli’den dostlarına büyük vefa
Ereylin AVM’den Mağazacılara Tatlı Bir Teşekkür
Genç Yüzücü Salih Tığlı’dan Türkiye Finalinde Üç Başarı
Emektar Öğretmenler 24 Kasım’da Bir Araya Geldi
Kdz. Ereğli’de KPSS ve MEB-AGS Semineri Düzenlenecek
Zonguldak Mali Müşavirler Odasından Ereğli'de Güçlü Mesaj
EREĞLİ’nin MERCAN’ı Mağusa Liman’ı ile geri döndü..
Gazeteci Bayram Tomakin oğlunu everdi
Anahtar Parti’nin Zonguldak İl Başkanlığı’na Dilay Yurdumakan Atandı
RolyPoly Kids, Ereylin AVM’de Kapılarını Açtı !
Uluslararası Ticarette Denizyolu Parsiyel Taşımacılığının Rolü
Yükleniyor




