-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Başkan Erdem, zorlukların aşılması için depremzedelerin yanında
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan ilçesindeki deprem yaralarını sarmaya devam ederken, Osmaniye ve Hatay’a da giderek afetzedelere yardım etti.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan ilçesindeki deprem yaralarını sarmaya devam ederken, Osmaniye ve Hatay’a da giderek afetzedelere yardım etti.
Önceki gün Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Milletvekili Orhan Sümer’le birlikte Ceyhan’ı adım adım gezen ve ihtiyaç sahibi depremzedelere desteğini esirgemeyen Başkan Hülya Erdem, Osmaniye ve Hatay’a giderek oradaki afetzedeleri ziyaret etti.
“Dayanışma güçtür”
Depremin derin yaralar açtığı Hatay merkez ve Defne ilçesinde yaraları sarmaya giden Başkan Hülya Erdem, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ile de bir araya geldi. Depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Hülya Erdem, Osmaniye’de de zorlukların aşılması için depremzedelerin yanında yer aldı. Dayanışmanın bir umut olduğuna işaret eden Erdem, “Dayanışma güçtür, dayanışma yaşamdır” diye konuştu.
Gittiği yerlerde afetzedelerle yakından ilgilenen, yemek dağıtımına yardımcı olan Başkan Erdem, Osmaniye Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar’la da görüştü ve geçmiş olsun dileklerini sundu.
Belediye personeline teşekkür etti
Ceyhan Belediyesi, 25 personelle görev yaptığı Hatay ve Defne’de yetişkin ve çocuklara giyim, çorap, iç çamaşırı temininde bulunurken, 4 bin kişiye kahvaltı ve çorba ikram etti. 100 battaniye dağıtan, hijyen malzemelerini ve suyu unutmayan, çocuklara süt götüren Ceyhan Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Başkan Hülya Erdem, Defne’deki Samankaya Muti-Zöhre Mahanoğlu İlkokulu bahçesinde kalan depremzedeleri de ziyaret etti.
Adem Sevim Basın Mensuplarıyla İftar Sofrasında Buluştu
Kadın ve Genç Kızılay gönüllüleri iftarda buluştu
Araç Kiralama Kavramının Günümüz Mobilitesindeki Yeni Konumu
Aracınızı Güvenceye Almanın Modern Yolu Kasko Rehberi
Kırlangıç Bayrak Tasarımlarıyla Markanızı Görünür Hale Getirin
Mektebim Kdz. Ereğli'de eğitim öğretime başlıyor
Milletvekili vatandaşın TÜVTÜRK isyanına ortak oldu
20 çeşit meyve fidesi %50 hibe ile satışa sunuldu
Ereylin AVM’de The Burger Kapılarını Açtı!
Hocaların hocası 40 yıl sonra mesleğine veda etti
Aslanlar Paslanmaz Tank ve Paslanmaz Depo Ölçüleri
Engin Aygün dualarla anıldı
Zorunlu Trafik Sigortası: Cebinizi Yakmayan Akıllı Seçimler
Engin Aygün için mevlit okutulacak
Acil Girişi Ulaşıma Kapanma noktasına geldi
Gazeteci Seyfi Boyraz'dan suç duyurusu
OYAK Maden Metalürji geleceğe hazırlanıyor
ÇAKIR: “Kıymetli Ereğli halkı bu çileyi hak etmiyor”
Kdz. Ereğli ayvaya doyacak
Murat Sesli’den dostlarına büyük vefa
Ereylin AVM’den Mağazacılara Tatlı Bir Teşekkür
Genç Yüzücü Salih Tığlı’dan Türkiye Finalinde Üç Başarı
Emektar Öğretmenler 24 Kasım’da Bir Araya Geldi
Kdz. Ereğli’de KPSS ve MEB-AGS Semineri Düzenlenecek
Zonguldak Mali Müşavirler Odasından Ereğli'de Güçlü Mesaj
EREĞLİ’nin MERCAN’ı Mağusa Liman’ı ile geri döndü..
Gazeteci Bayram Tomakin oğlunu everdi
Anahtar Parti’nin Zonguldak İl Başkanlığı’na Dilay Yurdumakan Atandı
RolyPoly Kids, Ereylin AVM’de Kapılarını Açtı !
Uluslararası Ticarette Denizyolu Parsiyel Taşımacılığının Rolü
Yükleniyor




