-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Aydın’dan bin 269 personel deprem bölgesinde
Aydın Valiliği tarafından açıklanan verilere göre arama kurtarma çalışmalarına destek olmak için deprem bölgelerinde bin 269 personel aktif görev yapıyor.
Aydın Valiliği tarafından açıklanan verilere göre arama kurtarma çalışmalarına destek olmak için deprem bölgelerinde bin 269 personel aktif görev yapıyor.
Geçtiğimiz 6 Şubat günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depreminin yaralarını sarmak için Aydın’da vatandaşlar tek yürek olurken, bölgeye giden gönüllü personel ve vatandaşlar da arama kurtarma çalışmalarına destek oluyor. Kahramanmaraş başta olmak üzere, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illerinde etkili olan depremlerde, 40 binin üzerinde vatandaş hayatını kaybederken, çok sayıda vatandaş yaralandı.
Yardım tırlarının yanı sıra depremin olduğu ilk günden bu yana arama kurtarma çalışmalarına destek olmak için kamu kurumlarından çok sayıda personel ve araç desteği de afet bölgelerine gönderilirken, gönüllü vatandaşlar da afet bölgelerine giderek çalışmalara destek oldu.
Aydın Valiliği tarafından açıklanan verilere göre ise Aydın’daki kamu kurumlarından toplam 2 bin 119 personel deprem bölgesine gönderilirken, 850’si dönüş yaptı, bin 269 personel ise aktif olarak görev yapıyor. Bölgelere gönderilen 117 iş makinasından 33’ü dönüş yaparken 84 araç da aktif görevine devam ediyor. Bugüne kadar gönderilen toplam 268 kamu aracından 60’ı dönüş yaparken 208 araç görevde. Ayrıca bugüne kadar 295 yardım tırı da bölgeye gönderildi.
Konu ile ilgili Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada “İlimizden deprem bölgesine gönderilen ekiplerimiz, görev yerlerinde büyük bir özveriyle çalışıyor, vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyor. Destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.
Adem Sevim Basın Mensuplarıyla İftar Sofrasında Buluştu
Kadın ve Genç Kızılay gönüllüleri iftarda buluştu
Araç Kiralama Kavramının Günümüz Mobilitesindeki Yeni Konumu
Aracınızı Güvenceye Almanın Modern Yolu Kasko Rehberi
Kırlangıç Bayrak Tasarımlarıyla Markanızı Görünür Hale Getirin
Mektebim Kdz. Ereğli'de eğitim öğretime başlıyor
Milletvekili vatandaşın TÜVTÜRK isyanına ortak oldu
20 çeşit meyve fidesi %50 hibe ile satışa sunuldu
Ereylin AVM’de The Burger Kapılarını Açtı!
Hocaların hocası 40 yıl sonra mesleğine veda etti
Aslanlar Paslanmaz Tank ve Paslanmaz Depo Ölçüleri
Engin Aygün dualarla anıldı
Zorunlu Trafik Sigortası: Cebinizi Yakmayan Akıllı Seçimler
Engin Aygün için mevlit okutulacak
Acil Girişi Ulaşıma Kapanma noktasına geldi
Gazeteci Seyfi Boyraz'dan suç duyurusu
OYAK Maden Metalürji geleceğe hazırlanıyor
ÇAKIR: “Kıymetli Ereğli halkı bu çileyi hak etmiyor”
Kdz. Ereğli ayvaya doyacak
Murat Sesli’den dostlarına büyük vefa
Ereylin AVM’den Mağazacılara Tatlı Bir Teşekkür
Genç Yüzücü Salih Tığlı’dan Türkiye Finalinde Üç Başarı
Emektar Öğretmenler 24 Kasım’da Bir Araya Geldi
Kdz. Ereğli’de KPSS ve MEB-AGS Semineri Düzenlenecek
Zonguldak Mali Müşavirler Odasından Ereğli'de Güçlü Mesaj
EREĞLİ’nin MERCAN’ı Mağusa Liman’ı ile geri döndü..
Gazeteci Bayram Tomakin oğlunu everdi
Anahtar Parti’nin Zonguldak İl Başkanlığı’na Dilay Yurdumakan Atandı
RolyPoly Kids, Ereylin AVM’de Kapılarını Açtı !
Uluslararası Ticarette Denizyolu Parsiyel Taşımacılığının Rolü
Yükleniyor




