• BIST 100

    9521,04%1,08
  • DOLAR

    33,94% 0,20
  • EURO

    37,58% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2793,78% 0,23
  • Ç. ALTIN

    4494,77% 0,00

Anadolu Hastanesi’nde onkoloji bölümü hizmete girdi

Kdz. Ereğli Özel Anadolu Hastanesi bölgenin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Onkoloji Ünitesi’ni açarak hasta kabulüne başladı.

Sağlık 24.08.2024 16:21:00 1746 0
Anadolu Hastanesi’nde onkoloji bölümü hizmete girdi

Kanser hastalığının en yoğun olduğu Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinin ihtiyacı olan Medikal Onkoloji Ünitesi bu gün Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesi’nde açılarak hasta kabulüne başladı. Onkolojik Cerrahi, . İmmünoterapi, kemoterapi ve akıllı ilaç uygulamaları için başka şehirlere gidip büyük maliyetlerle karşılaşan bölge halkı bu ihtiyacını artık Kdz. Ereğli ilçesinde 2007 yılından bu yana hizmet veren Özel Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesi’nden karşılayabilecek.
Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesi Medikal Onkoloji Ünitesi’nin hizmete girmesi nedeniyle bu gün açılış töreni düzenlendi. Açılışa Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Yiğit, MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli, bazı STK temsilcileri, hastane yöneticileri, doktorlar ve hastane çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

“HER TÜRLÜ ONKOLOJİK TEDAVİYİ BURADA UYGULAYABİLECEĞİZ”
Medikal Onkoloji Ünitesi’nin açılış töreninde konuşan Medikal Onkoloji Uzmanı, Uzm. Dr. Utku Dönem Gündoğdu, bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Uzm. Dr. Gündoğdu konuşmasında “ Bölgemizin ve bizim onkoloji bölümüne çok ihtiyacımız vardı. Bu ihtiyacı gidermek için Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Sayın Hayati Arkaz bey ciddi bir yatırım yaparak buraya Onkoloji Ünitesi’ni açtı. Bu ünitede dünya standartlarında tüm tedavileri verebiliyoruz. İmmünoterapi, kemoterapi ve akıllı ilaçlar hepsini uygulayabiliyoruz. Ünitemizdeki tüm cihazlarımız dünya standartlarında. Dünya’da ve Avrupa’da ne uygulanıyorsa, Kdz. Ereğli’de de bunu uygulayabileceğiz. Batı Karadeniz Bölgesi’nde sadece Özel Anadolu Hastanesi’nde onkoloji ünitesi var. Onkoloji ünitesinde çalışan arkadaşlarımız deneyimli. Hastalarımız rahat bir şekilde gelip tedaviye ulaşabilir. Ayrıca hastanemizde onkolojik cerrahilerde yapılabilmekte. Görüntüleme cihazlarımızda son teknoloji ürünler.”dedi.

“BÜYÜK BİR EKSİKLİK GİDERİLMİŞ OLDU”
Açılışta konuşan Kdz. Ereğli Özel Anadolu Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hikmet Baytekin ise Medikal Onkoloji Ünitesi’ni bölgeye kazandıran hastanenin yönetim kurulu başkanı Dr. Hayati Arkaz, hastane müdürü Şahin Elçi ile doktorlara teşekkür etti. Opr. Dr. Baytekin konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Öncelikle bu merkezimizin açılışında Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dr. Hayati Arkaz beyin katkıları ile hastane müdürümüz Sayın Şahin Elçi beyin çok büyük katkıları var. Bizim ve Kdz. Ereğli’nin bu konuda çok eksiği vardı. Batı Karadeniz Bölgesi’nin bu üniteye çok ihtiyacı vardı. Bu eksiklikte giderilmiş oldu. Başka yerlerden de hastalarımız gelip burada tedavisini olabilecek. Kdz. Ereğli başta olmak üzere tüm Batı Karadeniz bölgemize hayırlı uğurlu olsun.”

“MAĞDURİYETLERİ ORTADAN KALDIRDIK”
Kdz. Ereğli Özel Anadolu Hastanesi Müdürü Şahin Elçi ise onkoloji hastalarının il dışına gitmek zorunda kalıp büyük mağdruiyetler yaşadığını, açtıkları yeni merkez ile bu mağduriyetleri ortadan kaldıracaklarını belirtti. Elçi konuşmasında “2007 yılından beri faaliyette bulunduğumuz Özel Ereğli Anadolu Hastanesi’nde yeni bir özellikli onkoloji merkezi açtık. Çok ciddi bir yatırım haline dönüştü. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hayati Arkaz bu emeği bizlerden esirgemedi, çok maliyetli bir yatırım. Bölgemizin çok ihtiyacı vardı. Onkoloji hastalarımız il dışına giderek, mağduriyet yaşıyorlardı. Bu mağduriyeti ortadan kaldırdık. Çok şık, konforlu bir merkez açtık. Umarım tüm Batı Karadeniz Bölgesine hayırlı uğurlu olur. Hastalarımız kemoterapi ilaçlarını sağlıkla, sıhhatle alabilirler.” Dedi.

“ONKOLOJİ ÜNİTESİ BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Hasta memnuniyetine büyük önem veren Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Arkaz, Hastane Müdürü Şahin Elçi ve tüm hastane ekibine teşekkür eden MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, Medikal Onkoloji Ünitesi’nin kanser hastalığının en yaygın yaşandığı Batı Karadeniz Bölgesi için büyük ihtiyaç olduğunu söyledi. Başkan Öztürk konuşmasında şunları dile getirdi: “Onkoloji Ünitesi’nin buraya açılması için Hayati Arkaz vekilimiz ve Şahin bey çok uğraştılar. Gerçekten çok elzem bir ihtiyaçtı. Zonguldak’ında meslek hastalığı onkoloji hastalığı. Bölgemiz için büyük önem taşıyordu. Ayrıca burada şunu belirtmek istiyorum; Anadolu Hastanesi Kdz. Ereğli ve Zonguldak için çok önemli. Bana 50-60 arasında talep geliyor. En önemlisi de hasta buradan hizmet alıp çıktıktan sonra memnuniyetle ayrılıyor. O memnuniyeti sağlamanızdan dolayı tüm Anadolu Hastanesi ekibinden Allah razı olsun. Çünkü hepsi sonuç almış veya iyi niyetle karşılaşmış bir şekilde geliyorlar. Onkoloji Ünitesi bölgemize hayırlı uğurlu olsun.”

“ÇAĞIMIZIN HASTALIĞI KANSER BURADA TEDAVİ EDİLECEK”
Çağımızın en yaygın hastalıklarından birinin de kanser olduğunu belirten Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem Başkanlarından Murat Sesli, tedavide sürecinde yaşanan bu boşluğu dolduran tüm Anadolu Hastanesi Yönetimi ve ekibine teşekkür etti. Sesli konuşmasında: “Çağımızın hastalığı, özellikle Zonguldak Bölgesinin hastalığı kanser. Bununla ilgili gerçekten bir boşluk vardı, bu boşluğu Hayati Arkaz beyin girişimi, Şahin beyin desteği ve hastane personeliyle burada gidermiş olacağız. Şimdiden Ereğli’miz ve Batı Karadeniz bölgesi için hayırlı uğurlu olsun. Bu bölümden  dolayı sizleri tebrik ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

“ALLAH DÜŞÜRMESİN, EKSİKLİĞİNİDE GÖSTERMESİN”
Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Yiğit ise Anadolu Hastanesi’nin uzun yıllardır başkanlığını yaptığı Maden Şehidi Aileleri Derneği’nin üyesi ailelere her zaman yardımcı olduğunu belirterek kendilerine teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Yiğit konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Bölgemize böyle bir hizmet kazandırdıkları için Sayın Hayati Arkaz’a, müdürümüz Şahin Bey’e teşekkür ediyorum. Bütün halkımıza Allah sağlık sıhhat versin, Allah bizi buralara düşürmesin ama eksikte etmesin. Ben aynı zamanda Maden Şehitleri Aileleri Derneği Başkanıyım. Şahin Bey’in bizlere de çok katkısı oldu, bu sebepten dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.
Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri daha sonra Medikal Onkoloji Bölümü’nü gezerek hem incelemelerde bulundu hem de burada tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Açılış sonrası katılımcılar Kdz. Ereğli Anadolu Hastanesi Müdürü Şahin Elçi, hastane yöneticileri ve Medikal Onkoloji Ünitesi doktor ve çalışanlarını tebrik etti.

 


Sony A7S3 Teknolojik Özellikleri

Mobilya Seçiminde Öne Çıkanlar

Maskara Kullanımı ve Seçimi

Baba Üçpınar son yolculuğuna uğurlandı

“Erdemir Endüstri Bölgesi Alanı İlan Edilmesi Kdz. Ereğli’ye İhanettir”

Cildinizi Korumak İçin Avokado Yağlı El Kremleri

Otobüs ile kamyon kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 23 yaralı

Çorum’da etkili olan sağanak yağış ve rüzgar hayatı felç etti

Kayganlaşan yolda otomobil tıra çarptı: 1 ölü

Boş arazideki kolinin ardından evinde de uyuşturucu madde çıktı

Düzce, Zonguldak ve Bartın için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Roma döneminden kalma hamam atıl halde

TFF 2. Lig: Giresunspor: 1 - Nazilli Belediyespor: 0

Kastamonu Üniversitesi’nden YÖS iddialarına yanıt

Samsun’da fındık işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 18 yaralı

300 yıllık Karadede Panayırı’nda Hakkı Bulut rüzgarı

Kontrolden çıkan mıcır yüklü kamyon devrildi

Terme’de geleneksel sünnet şöleni

Şavşat 4. Off-Road Oyunları nefes kesti

Kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçip bariyerlere çarptı: 2 yaralı

Başkan Üzeyir Erdoğan güven tazeledi

Çavdaroğlu Mezrası’nda yılların su sorunu çözüldü

Balı fazla kaçıran kedi kendinden geçti

Geceleyin bekçilerin boş arazide fark ettiği koliden 4 bin 47 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Balıkçıların ağları palamut ve istavrit ile doldu

Gülten ninenin 108 yaşına rağmen hiçbir hastalığı yok

Safran, Düzce’de fındığı ve mısıra alternatif ürün

Baygınlık geçiren yaşlı kadın ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi

Ülkü Ocakları’ndan Ali Kınık konseri

Hadrianopolis’te Roma hamamını görünür kılan cam teras ziyaretçilerin ilgisini çekiyor

Yükleniyor

Evinin Önünden Kayboldu

Defineciler suçüstü yakalandı

Düzce’de uyuşturucu operasyonları: 4 şüpheli tutuklandı

Dehşet anları güvenlik kamerasında

Kamyonun çarptığı ticari taksi yayaların arasına dalıp dereye uçtu: 1 ölü, 4 yaralı

Yaşlı kadın dalgalara kapıldı... Hayat mücadelesi veriyor...

25 işyeri mühürlendi, 62 işyerinin ruhsatı iptal oldu

Maskeli şüpheliler 3 dükkanın camları taşla kırdı

Marketlerdeki fahiş fiyat denetimleri sürüyor

Afgan işçinin ölümü davasında 2. duruşma

Mobilya Seçiminde Öne Çıkanlar

Çorum’da etkili olan sağanak yağış ve rüzgar hayatı felç etti

Kayganlaşan yolda otomobil tıra çarptı: 1 ölü

Boş arazideki kolinin ardından evinde de uyuşturucu madde çıktı

Düzce, Zonguldak ve Bartın için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Roma döneminden kalma hamam atıl halde

TFF 2. Lig: Giresunspor: 1 - Nazilli Belediyespor: 0

Kastamonu Üniversitesi’nden YÖS iddialarına yanıt

Samsun’da fındık işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 18 yaralı

300 yıllık Karadede Panayırı’nda Hakkı Bulut rüzgarı

Seçim bitti, çalışmalar durdu… Kdz. Ereğli’ye ceza mı kesildi?

Seçim bitti, çalışmalar durdu… Kdz. Ereğli’ye ceza mı kesildi?

Zonguldaklı gazeteciler, Tahsin Erdem’den özür bekliyor

Direkler Tehlike Saçıyor

Demirtürk uyardı: “Acil önlem alınmalı”

Kdz. Ereğli'de bir gemi karaya oturdu... Mürettebat kurtarılmayı bekliyor...

ERDEMİR yönetimi TSO'yu ziyaret etti

Mancar suşi geldi

Minyatür kütüphaneye zarar verenlere tepki

Karabük'te acıkan ayı

Kdz. Ereğli OSB’den dereye kimyasal atık

Köprü yıkılmak üzere… İki köy diken üstünde…

Kdz. Ereğli için tehlike uyarısı yapıldı

Şimşekler geceyi aydınlattı

Valilikten toz uyarısı

Saffet Bozkurt, Ormanlı'ya Doğalgaz Müjdesi Verdi

Armutçuk Madenci İlkokulu Öğrencileri Fidan Dikti

Kafkametler'in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor

Alaplı'da 100 yıllık ahşap ev yıkıldı

Zonguldak'ta fırtına sonrası hayat normale dönüyor

Tedavi edilen şahin yeniden doğaya kavuştu

Kişisel Bakım Öz Güveni Yükseltiyor

Ereylin AVM bünyesine yeni bir marka kazandırdı

2 metrelik yılan vatandaşı korkuttu

İndirimi duyan mağazaya akın etti

Eski Dışişleri Bakanı son yolculuğuna uğurlandı

Düzce’de 24 saatte 8 anız yangını çıktı

Emekli çift 7 metrelik tekne ile Türkiye turunda

İşte Kurban Bayramı hakkında merak edilenler...

Türküleri işaret diliyle yorumladılar

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 4 3 0 1 9 10
2.Galatasaray 3 3 0 0 6 9
3.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
4.Eyüpspor 4 2 0 2 4 8
5.İstanbul Başakşehir 3 2 0 1 5 7
6.Göztepe 4 1 0 3 2 6
7.Samsunspor 3 2 1 0 2 6
8.Kasımpaşa 4 1 1 2 0 5
9.Konyaspor 4 1 2 1 -2 4
10.Sivasspor 4 1 2 1 -2 4
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 4 1 2 1 -5 4
13.Gazişehir Gaziantep 2 1 1 0 0 3
14.Bodrum FK 4 1 3 0 -4 3
15.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
16.Alanyaspor 4 0 2 2 -5 2
17.Kayserispor 2 0 1 1 -1 1
18.Hatayspor 4 0 3 1 -5 1
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1