Ereğli Haber- Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yapımı tamamlanarak Ömerli Mahallesi'nde hizmete giren 350 yatak kapasiteli Ereğli Devlet Hastanesi'nde trafik akışının sağlıklı bir şekilde sağlanabilmesi için Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Kaymakam İbrahim Çay ortak bir çalışma yaptı.
Kaymakam Çay, Emniyet Müdürü Timur Özgen ile birlikte Ömerli yol kavşağı ile hastane çevresinde incelemelerde bulunan Başkan Uysal, vatandaşların hastane güzergahına giriş çıkışlarında herhangi bir sorun ile karşılaşmaması için çeşitli tedbirler alındığına dikkati çekti.
GENİŞ BİR YOL AĞI OLUYOR
Başkan Uysal, belediyenin hastane çevresinde alt yapı eksikliklerinin ortadan kalkması için yoğun bir çalışma içerisine girdiğini hatırlatarak, 'Yol güzergahı geniş bir yol ağına kavuşturuldu, yağmurlama hattının yanı sıra gerekli alt yapı eksiklikleri de giderildi.
ARAÇ PARKLARI İÇİN DÜZENLEME
Kaymakamımız ve hastane yönetimi ile görüştük araç parkları ile ilgili de yeni bir düzenleme içerisine gidilecek. Ereğli'miz bölgenin en modern hastanelerinden birine kavuşmuştur, emeği geçen katkı sağlayan herkese şükranlarımızı sunuyoruz.' dedi.
POLİS EKİPLERİ GÖREVLİ KALACAK
Kaymakam Çay, 'Karayolları ekipleri bu bölgede bir düzenleme gerçekleştirecekler. Polis ekiplerimiz söz konusu alanda trafik akışında sorun yaşanmaması için görevli kalacaklar. Hastanemiz çevresinde de belediyemiz alt yapı çalışmalarını gerçekleştirdi.
VALİ, VEKİL VE BAŞKANA TEŞEKKÜR
Valimiz Ali Kaban, Ak Parti Zonguldak Milletvekilimiz Prof.Dr. Ercan Candan ve Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal'a desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum' dedi.
RADARLI DENETİM BAŞLIYOR
Öte yandan Ömerli kavşağında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için trafik ekipleri görevlendirildi. Yine yol güzergahının belirli noktalarında radarlı hız kontrolleri de gerçekleştirilecek.